Innhold

Du kan kontakte oss via telefon (66 10 42 42) eller epost (barnes@nes-ak.kommune.no) med din bestilling, samt avtale tidspunkt for henting. Det er mulig å bestille enkelt-titler eller bare en pakke med for eksempel «krim for voksne», «morsomme bøker og filmer for en 8-åring» eller «bøker om planting i hagen». Vi kan ikke garantere at bøkene du ønsker er tilgjengelige, og det er ikke mulig å låne inn materiell fra andre bibliotek. Vi avtaler tid og sted for å plukke opp bokpakken.

Mange lånere har bøker som de har reservert som står til avhenting hos oss. Vi kommer til å kontakte alle disse i løpet av mandag/tirsdag for å gi dem mulighet til å få hentet ut bøkene, samt kanskje ta med noen ekstra i samme slengen nå når det nærmer seg påske. 

Rutinene våre for pakking av bokpakker og utlevering av disse er godkjent i kommunens kriseledelse hvor også kommunelegen sitter. Vi har også gode rutiner for innlevering av materiell og det som leveres inn holdes i karantene en tid for å unngå mulig smittespredning. Det er fortsatt mulig å levere bøker og materiell i innleveringskassa vår i 2.etasje på Amfi. Den tømmes jevnlig. Men lånerne må gjerne beholde det de har lånt inntil vi åpner igjen. Det blir ikke sendt ut purringer i stengeperioden.

Nes bibliotek holder fortsatt stengt inntil videre, men nå er det altså fra mandag av mulig å bestille og hente ut bokpakker, samt å bruke internett for de som ikke har tilgang hjemme. Vi vet at flere har betalt regninger og logget inn på for eksempel NAV fra våre maskiner og disse står nå kanskje uten et tilbud. Vi har mulighet for å ta imot en og en internettbruker på biblioteket, på dagtid, med timebestilling.
Ta kontakt med oss for avtale.

Monica Skybakmoen
biblioteksjef
Nes bibliotek


Publisert: 29.03.2020 20:30:45
Sist endret: 05.10.2020 10:55