- Mine tanker går først og fremst til de etterlatte - dette berører meg dypt. Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de pårørende og andre etterlatte i denne tunge stunden. Vi har mistet en innbygger, og vi har ingen å miste sier, ordfører Grete Sjøli

Hun roser de ansatte som er satt til å stå i første linje i denne krevende situasjonen, jeg vet at dette har vært tøft og ikke minst veldig trist for de ansatte.

Følg smittevernreglene!

Vi må huske på at vi fortsatt lever i en annerledes tid, hvor det er viktig at vi alle følger de nasjonale smittevernreglene.
Koronaviruset er ikke farlig for de fleste av oss, men livstruende for noen. Vi må derfor fortsatt følge de rådene som gis og ta vare på hverandre.

Kommuneoverlegen peker på at det er mange eldre og syke i kommunen som er ekstra sårbare. Derfor er det veldig viktig at vi alle sammen holder avstand og beskytter hverandre mot smitte, understreker hun.
- Det har vært arbeidet godt og systematisk med isolering, testing og informasjon ved Nes sykehjem etter at smitte ble påvist fredag 30. oktober, sier kommuneoverlege Unni Berit Schjervheim

Sykehjemmet er stengt for besøkende i første omgang frem til 9. november, og strenge smittevernprosedyrer følges.


Publisert: 03.11.2020 08:45:41
Sist endret: 03.11.2020 08:45