Barn som går på vannaktivitet og svømmekurs, må ha badehette og svømmebriller. Det er som regel to runder med kurs på høsten og to runder på våren. Kurs blir ikke kjørt i skoleferien. 

Babysvømming  -  Nybegynner  (Fra 12 uker - 1 år)

8 ganger a 30 minutter, inntil 2 voksne og 1 barn.   

Nes svømmehall arrangerer babysvømming flere ganger pr. år. Informasjon om når kursene arrangeres vil bli annonsert under aktuelt og på vår facebookside.

Informasjon om kurset:
Fra babyen er 12 uker kan dere starte med babysvømming. Babysvømming er en vannaktivitet hvor foreldre og barn deltar aktivt sammen. Hvordan barnet opplever sine første møter med vann er meget avgjørende for barnets trygghet og glede i vannet resten av livet. På babysvømming får du veiledning om hvordan barnets første møter med vann bør gjennomføres. Enkle pedagogiske øvelser med sang og lek brukes for at barnet skal bli kjent med vannet. Kursene ledes av instruktører som er spesialutdannet og har god kunnskap om babysvømming. Undervisningen skjer i terapibassenget med 33 grader i vannet.                      

Babysvømming - Videregående (De som har gått nybegynner kurs, eller er over 1 år)

8 ganger á 30 minutter, inntil 2 voksne og 1 barn, 

Nes svømmehall arrangerer babysvømming- videregående flere ganger pr. år. Informasjon om når kursene arrangeres vil bli annonsert under aktuelt og på vår facebookside.

Informasjon om kurset:
Dette kurset bygger videre på Babysvømming nybegynner. Det blir forskjellige dykk og lek i vannet. Nærhet mellom foreldre og barn og trygghet i vann vil fremdeles være fokus. Kursene ledes av instuktører som er spesialutdannet og som har god kunnskap om babysvømming. Undervisningen skjer i terapibassenget med 33 grader i vannet.  

Må ha fullført Babysvømming nybegynner. 

 

Småbarnsvømming 2-5 år

Basseng: Terapibasseng 

Beskrivelse: Her lærer vi å bli trygge i vannet, med en blanding av øvelser og lek. Barna må ha med seg 1 voksen i vannet.  

Vannaktivitet  dykke/flyte 4 - 10 år

Målsetting for kurset:
Kombinere hopp fra bassengkanten – dykke – orientere seg under vann – hente gjenstander til overflaten. flyte mage/rygg.

Passer for barn fra 4 år og oppover. 

Svømmekurs nybegynner 

Basseng: Terapibasseng 

Målsetting for kurset: 

Kombinere aktivitetene hoppe - flyte opp - innta linjeholdning på magen i vannflaten - gjøre crawlbeinspark med armene strukket frem - dreie over på ryggen - gjøre beinspark i linjeholdning og puste. Hoppe uti på dypt vann - svømme 12,5 meter på magen - skifte retning - svømme 2-3 meter mot startstedet - stoppe - flyte i 30 sekunder - svømme på ryggen tilbake til utgangspunktet. 

Svømmekurs mellom nivå 

Basseng: Terapibasseng 

Beskrivelse: Bygger videre på svømmekurs nybegynner og man må ha fullført svømmekurs nybegynner for å delta. 

Svømmekurs videregående                                                                                                       

Beskrivelse:Bygger videre på svømmekurs mellom nivå. Her må barna kunne svømme minst 200 m fra før. 

Aktiv i vann

Wenche er instruktør og har vært aktiv i vannet i mange år! Treningen har fokus på styrke for hele kroppen, kondisjon og bevegelighet. Timen varer i 1time og alle timer avsluttes med uttøyning. Øvelser i vann gir minimal belastning på leddene, samtidig fører vannets motstand til mer effektiv trening. Denne treningen passer for alle, uansett alder eller fysisk form.

Kurset går over 8 ganger. 

Påmelding:

Påmelding via nett og betaling i svømmehallens resepsjon.   

Trykk her for å melde dere på kurs hos oss!


Publisert: 16.10.2023 13:51:52
Sist endret: 17.10.2023 08:16