Innhold

Vi lanserer nye innbyggerportaler!

Innbyggerportalene legger enda mer til rette for fremtidige løsninger der du som innbygger og vi i kommunen kan ha dialog.

Vi legger nå tilrette for en bedre Min side. Min side gir nå mulighet til å se egen informasjon i Altinn. Elektroniske skjema preutfylles med data fra folkeregisteret når du er  pålogget.

Finn aktiviteter i ny kalender

Er du glad i biblioteket? Sjekk ut aktiviteten, vi   har laget en ny og forbedret aktivitetskalender som du kan velge og vrake i. 

Kulturlivet blomstrer på Øvre Romerike. Aktivitetskalenderen er nå utvidet til også vise hva som skjer i andre kommuner. Tilreisende og turister som besøker nettsidene Visit Norway eller Visit Romerike vil finne mange av de samme aktivitene der.

Hvor går grensen? Finn svaret i kartportalen

Lurer du på hvor grensen går? Eller hvor vegen svinger - eller rett og slett hvor kommunens skoler og barnehager ligger? Vi har gjort  våre egne offentlige kart mer tilgjengelig. Dette er svært detaljerte og korrekte kart, rett fra kilden. Tjenesten er i stadig utvikling.

Nytt design og klart språk

Ved første øyekast er det først og fremst et nytt og moderne design som møter deg. Designet er tilpasset mobile flater og er universelt utformet.

Innholdet er skrevet i klart språk, og mye er felles for alle kommunene. Dette skal bidra til økt selvbetjening.

Mot en digital kommune

Lanseringen av innbyggerportalene er et nytt skritt på vegen til en digital kommune, der du kan kommunisere med din kommune hele døgnet. 

Skulle det være noe du savner, noe du ikke finner - eller andre tilbakemeldinger du ønsker å gi oss, send oss gjerne en epost.


Publisert: 09.02.2017 00:24:37
Sist endret: 09.02.2017 00:24