Vi gjør oppmerksom på at sørgegudstjenesten vil bli streamet direkte på Romerikes blad og  Raumnes. Media vil være tilstede, men vil bli tilvist plasser.

Det forventes mange besøkende derfor bistår Nes kommune kirken med tilrettelegging av sørgegudstjenesten. Kirka har plass til 330 personer i tillegg åpner vi dørene til gymsalen på Skogbygda skole og viser sørgegudstjenesten direkte på storskjerm. Vi ønsker at alle som ønsker skal få plass til å være sammen denne dagen, enten i kirka eller på skolen. Ansatte fra Nes kommune vil også være tilstede på Skogbygda skole.

Vi har tilrettelagt for at media kan delta i kirka, men ikke på skolen. Vi ber om at dette respekteres.

Merk at det er begrenset med parkeringsplasser utenfor Ingeborgrud kirke. Det henvises til  parkeringsplassene ved Joker-butikken og Skogbygda skole. De som har mulighet til å gå til kirken oppfordres til å la bilen stå.

Publisert: 26.01.2024 20:29:44
Sist endret: 26.01.2024 21:07