Som ellers i landet har vi i Nes heller ikke lykkes i å få på plass nok bøssebærere til å dekke opp slik at alle husstander i kommunen får besøk. Får du ikke besøk kan du bidra ved å gi ditt bidrag via Vipps til 2133. Er telefonen registrert på deg og din bostedsadresse i Nes vil bidraget registreres i vår totale innsamling.

Følgende områder er helt eller delvis dekket:
Årnes, Neskollen, Fenstad og Opaker.
Bøssebærerne går i tidsrommet kl. 16-18
Ikke alle får besøk - ta godt imot dem du som får besøk!

Det er fortsatt mulig å melde seg som bøssebærer i de overnevnte områdene. Vi sender en stor takk til alle dere frivillige som bidrar og har bidratt til årets TV-aksjon.

Spørsmål?
Ta kontakt med Frivilligsentralen på telefon 406 06 426:  eller e-post: frivilligsentralen@nes.kommune.no

Med årets TV-aksjon skal vi bidra at barn får leke, lære og leve i fred. Vi skal bidra til å gjenforene barn med sine familier i Sør-Sudan, gi barndommen tilbake til barnesoldater og barn som er seksuelt misbrukt i Kongo, gi utdanning og trygge oppholdssteder for barn i og fra Syria, Ukraina og Myanmar, og til arbeidet for at barn som har flyktet til Norge skal få oppleve mestring, fellesskap og inkludering i sitt nærmiljø.

Publisert: 19.10.2023 11:56:51
Sist endret: 20.10.2023 12:33