Lørdag 25. november er seks ungdomsband fra Nes, Lillestrøm og Rælingen kulturskoler invitert til en eksklusiv drømmedag ledet av noen av de beste folka musikk-Norge kan by på; brødrene Amund og Henrik Maarud.

Band som er invitert med fra kulturskolene er:

• The Monkeys!
  • The Incident
  • Thunderbolts
  • De Importerte
  • Crash
  • Funky Frogner

Bandene får en spennende og lærerik dag sammen med andre likesinnede som spiller i band!

Det hele foregår i samarbeid med Nes Blues Club på Pakkhuset på Årnes. Workshopdagen ender i en konsert på bluesscenen Pakkhuset på Årnes kl.19.00.

Prosjektet HANK har fått støtte fra UngMusikk, og dette er første gang vi gjennomfører samarbeidsprosjektet. UngMusikk er et samarbeid mellom Norges musikkhøgskole (NMH) og musikkutdanningen i kommuner i Viken. Formålet er å styrke båndene mellom den lokale musikkopplæringen i kommunene og den nasjonale musikkutdanningen.

Lærerne Helge Hovland, Axel Arnesen og Håvard Nordberg Funderud, prosjektledere og ikke minst kursholderne Amund og Henrik, ser enormt frem til denne dagen i musikkens tegn sammen med unge, engasjerte elever i kulturskolen.

Konserten er et alkoholfritt arrangement, fri entré.

Logo, gitar, trommestikker, konsertinformasjon

Publisert: 10.11.2023 13:01:31