Innhold

 

 

Mandag 18.2. Oslo klatresenter

Vi fyller opp bilene og reiser til Oslo Klatresenter, Oslos nyeste innendørs klatresenter. Vi har 14 plasser i bilene. Inngangsbilletten koster 80 kroner. Betales ved påmelding. Du kan låne klatreutstyr av oss, hvis du ikke har dette selv.  Denne turen passer for alle, uansett klatreerfaring. Ansvarserklæring må fylles ut på nettsiden https://www.osloklatresenter.no/informasjon/ansvarserklæring . (Hvis deltakere ønsker å klatre Høydeløypa i klatresenteret (se hjemmeside, kr 110), betales dette selv).
Oppmøte på Årnes ungdomscafè kl. 09.45. Dørene på ungdomscafeen åpner ikke tidligere. Vi er tilbake ca. kl. 16.00. Ta med mat og drikke. Samtykkeskjema leveres på biblioteket. Påmeldingsfrist: 9. februar.
Aldersgrense: 7.klasse – t.o.m. 17 år.

 

Tirsdag 19.2 Trysilfjellet

Det blir ikke vinterferie uten en tur i alpinbakken! Bussen går fra Auli snuplass klokken 07.00, svipper innom Årnes stasjon kl. 07.30 og Vormsund buss st. kl. 07.45. Avreise fra Trysil kl. 16.45 (ca. 3 t busstur). Det anbefales noe erfaring med ski/snowboard for å være med på denne turen.
For heiskort og busstur betaler du 300 kroner. Betales ved påmelding. Ta med mat og drikke, da dette er dyrt i bakken.
Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 9. februar.
Aldersgrense: 8.klasse – t.o.m. 17 år.

Onsdag 20.2. Altitude trampolinepark og gratis kino

Altitude er den største trampolineparken i Norge! Her er det ninjabaner, trapes, klatrevegger, airbags og trampoliner i alle størrelser. Masse moro for alle! Egenerklæring må fylles ut av foreldre/foresatte på nettsiden https://altitudenorway.pfestore.com/waiver/WaiverInfo.aspx. Pris kr 150. Betales ved påmelding. Oppmøte på Årnes ungdomscafè kl.10.30. Dørene på ungdomscafeen åpner ikke tidligere. Vi er tilbake ca kl. 15.00. 
Samtykkeskjema må også leveres på biblioteket. Påmeldingsfrist: 9. februar.
Aldersgrense: 6. klasse-t.o.m. 17 år

Gratis kino 20.2.

Onsdag kveld er det mulighet for gratis kino. Det er begrenset med plasser så her er det førstemann til mølla som gjelder.  Mer info om hvilken film som vises og aldersgrense kommer senere. Dette legges ut på Utekontakten i Nes kommune og Årnes Ungdomscafé sin Facebook-side. Påmelding til kino skjer på Årnes ungdomscafè onsdag 20.02 fra kl. 12.30.

NB! 50 kr depositum som betales tilbake før inngang til kinosalen. Dette pga mange som melder seg på og tar opp plasser, men møter ikke opp til filmen.

Torsdag 21.2 Bowling og laserspill

Bowling 1 på Jessheim tilbyr bowling og laserspill. Det blir to serier med bowling og to laserspill for kun 100 kroner. 16 plasser tilgjengelig. Betaling ved påmelding.Oppmøte på Årnes ungdomscafè kl. 11.30. Dørene på ungdomscafeen åpner ikke tidligere. Vi er tilbake ca. kl. 15.30.
Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 9. februar.
Aldersgrense: 6. klasse-t.o.m. 17 år.

Hele uken:

Gratis billett til Nes svømmehall

Vi har begrenset med billetter, så førstemann til mølla. Billettene kan hentes på Årnes Ungdomscafé i klubbens åpningstid, og gjelder en valgfri dag i vinterferien. Aldersgrense: 12 år – 17 år. Svømmehallen har egne vakter/livreddere. Utekontaktene deltar ikke.

Påmelding 

OBS! Påmelding til alle aktiviteter er på Nes bibliotek.  Påmeldingen er ikke gjeldende før det er betalt og samtykkeskjema er levert.  Skjema  kan lastes ned her, eller du kan få det på biblioteket og på fritidsklubbene

Har du spørsmål? ta kontakt med utekontakt@nes-ak.kommune.no

Samtykkeerklæring.pdf


Publisert: 14.02.2019 01:00:00
Sist endret: 12.10.2020 15:15